Дуже проста і дуже смачна страва, та й готується за 10 хвилин. Фактично за рахунок обсмажування на олії, дуже навіть складно здогадатися, що це лаваш. Він стає тонким і трохи хрустким. Звичайно багато що залежить від якості лаваша.
І ще є один нюанс. Якщо у вас є топлене вершкове масло, то піджарте на ньому. Це взагалі виходить шедевр смаку!
Зміст
Інгредієнти
лаваш – 3 шт.
сир – 600 гр.
зелень (кріп або петрушка) – 60 гр.
шпинат – 30 гр.
сіль – щіпка
олія для смаження
Приготування лаваша на сковороді з сиром і зеленню
Перше, що нам потрібно – сир. Зовсім не важливо якої якості: і кислий і не жирний і жирний, підійде будь-який.
Зелень дрібно нарізаємо і додаємо до сиру.
Шпинат нарізаємо невеликими шматочками. Не упускайте цей інгредієнт. У шпинаті дуже багато білка, він добре додає ситість страви. І плюс ще – дуже пікантний смак.
Все перемішуємо і солимо на свій смак.
Лаваш звичайно подається різний і різної форми. Тому може не у всіх виходить нарізати саме так, але суть полягає в тому, щоб сформувати з лавашиків довгенькі млинці.
Тепер кладемо лавашики на сковороду з олією і обсмажуємо з двох сторін.
Яку ще можна приготувати начинку з сиру, щоб начинити лаваші. Пропоную кілька варіантів. Отже сир + зелень і ще…:
бринза,
відварене яйце нарізане кубиками,
дрібно нарізані солоні огірочки,
ковбаска дрібно нарізана,
консервована кукурудза.