Зміст
Інгредієнти
1 цибулина 1 морква 200 гр печериць 1 стебло цибулі-порей по 2 стручки червоного і жовтого солодкого перцю 2 столові ложки олії 300 гр шинки 125 гр моцарели 2 яйця 200 мл вершків щіпка тертого мускатного горіха 125 мл м’ясного бульйону сіль перець
Приготування
Для начинки цибулю очистити і нарізати. Моркву вимити, очистити і нарізати маленькими кубиками. Цибулю-порей очистити і нарізати тонкими кільцями.
У сковороді розігріти олію, покласти цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати підготовлені моркву з цибулею-порей і обсмажувати 5 хвилин.
Печериці очистити і нарізати скибочками. Шинку нарізати кубиками. Гриби з шинкою додати до смажених овочів, посолити, поперчити і тримати на вогні 5 хвилин.
Яйця збити з вершками, посолити, додати мускатний горіх і з’єднати з смаженими інгредієнтами. Стручки солодкого перцю розрізати уздовж навпіл і очистити.
Духовку нагріти до 200 °C. Половинки солодкого перцю наповнити отриманою начинкою, помістити на деко, влити м’ясний бульйон і запікати 15-20 хвилин.
Моцареллу нарізати скибочками. Деко з запеченим перцем дістати з духовки, на кожну половинку укласти по скибочці моцарели і запікати ще 15 хвилин.