Зміст
Інгредієнти
1 кг. 200 г. кабачків 500 г. йогурту 4 шт. яєць курячих 200 г. сир типу адигейський часник за смаком листя базиліка за смаком сіль, перець за смаком олія для змащування форми
Приготування
Кабачки очистити від шкірки і насіння. Розрізати їх на тонкі скибочки і відварити на пару до напівготовності. Відкинути на друшляк і остудити. Тим часом розтерти листя базиліка з часником дерев’яним товкачем. Збити яйця і з’єднати їх зі сметаною.
Часникову суміш з’єднати зі сметаною. Посолити і поперчити. Кабачки викласти у змащену маслом форму, зверху посипати тертим сиром і залити яєчно-сметанною сумішшю. Запікати в духовці до золотистого кольору. У страву за бажанням можна додати будь-які овочі, куряче філе.