Запіканка з кабачків

Запіканка з кабачків

Інгредієнти

1 кг. 200 г. кабачків
500 г. йогурту
4 шт. яєць курячих
200 г. сир типу адигейський
часник за смаком
листя базиліка за смаком
сіль, перець за смаком
олія для змащування форми

Приготування

Кабачки очистити від шкірки і насіння. Розрізати їх на тонкі скибочки і відварити на пару до напівготовності. Відкинути на друшляк і остудити. Тим часом розтерти листя базиліка з часником дерев’яним товкачем. Збити яйця і з’єднати їх зі сметаною.

Часникову суміш з’єднати зі сметаною. Посолити і поперчити. Кабачки викласти у змащену маслом форму, зверху посипати тертим сиром і залити яєчно-сметанною сумішшю. Запікати в духовці до золотистого кольору. У страву за бажанням можна додати будь-які овочі, куряче філе.

Подобається допис? Поділіться з друзями: