Зміст
Інгредієнти
2 шт. перцю, жовтих або червоних 16 помідорів чері 1 пучок базиліка 1 ч.л. майорану 2 зубчики часнику, очищених і порізаних на тонкі часточки 1 ст. л. бальзамічного оцту оливкова олія сіль і мелений чорний перець
Приготування
Помідори вимити, обсушити, проколоти в декількох місцях і опустити в киплячу воду на 30 сек. Відкинути на друшляк, обдати холодною водою і зняти шкірку.
Порізати перці навпіл вздовж і очистити від насіння. Покласти їх на змащене маслом деко зрізаною стороною вгору і посипати сіллю і перцем. Розігріти духовку до 200 гр С.
Зелень подрібнити. Очищені чері покласти в перці, посипати зеленню і часником. Скропити оцтом і олією. Накрити фольгою і запікати в духовці 15 хв.
Потім зменшити температуру до 180 град., зняти фольгу і готувати ще 10 хв.