Капустяна запіканка

Капустяна запіканка

Час приготування – 55 хвилин

Інгредієнти на 6 порцій

капуста білокачанна – 1 качан (1 кг)
фарш м’ясний – 800 г
олія – 3 ст. ложки
сир – 100 г
яйце – 1 шт.
цибуля ріпчаста – 1 головка
сметана – 1/3 склянки
перець чорний мелений
сіль

Приготування

Качан капусти розберіть на листя, зріжте з них потовщення. Капустяне листя відварити в підсоленій воді до напівготовності, відкиньте на друшляк, дайте воді стекти.

Цибулю дрібно наріжте і злегка обсмажте на розігрітому маслі. Додайте фарш, посоліть, поперчіть і смажте до напівготовності.

У змащену маслом форму укладіть шарами, чергуючи, капустяне листя і фарш, кожен шар посипайте тертим сиром. Залийте яйцем, збитим зі сметаною і запікайте до готовності.

При подачі наріжте на порції, оформіть помідорами і зеленню.

Подобається допис? Поділіться з друзями: