Час приготування – 55 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
капуста білокачанна – 1 качан (1 кг) фарш м’ясний – 800 г олія – 3 ст. ложки сир – 100 г яйце – 1 шт. цибуля ріпчаста – 1 головка сметана – 1/3 склянки перець чорний мелений сіль
Приготування
Качан капусти розберіть на листя, зріжте з них потовщення. Капустяне листя відварити в підсоленій воді до напівготовності, відкиньте на друшляк, дайте воді стекти.
Цибулю дрібно наріжте і злегка обсмажте на розігрітому маслі. Додайте фарш, посоліть, поперчіть і смажте до напівготовності.
У змащену маслом форму укладіть шарами, чергуючи, капустяне листя і фарш, кожен шар посипайте тертим сиром. Залийте яйцем, збитим зі сметаною і запікайте до готовності.
При подачі наріжте на порції, оформіть помідорами і зеленню.