Котлети з квасолі

Котлети з квасолі

Час приготування: 1 дн. 6 г. 0 хв.

На 3-4 порції

Незамінний рецепт для сім’ї вегетаріанців – квасолеві котлети. Котлети без м’яса, як не дивно це звучить, виходять на диво смачними і ситними. Повноцінна гаряча страва з квасолі.

Інгредієнти

квасоля червона – 100 грам (підійде квасоля будь-якого кольору)
крупа манна – 100 грам
цибуля ріпчаста – 1 штука
яйце – 1 штука
сіль – за смаком
чорний мелений перець – за смаком

У нашій родині всі їдять м’ясо, однак час від часу ми влаштовуємо розвантажувальний день і готуємо квасолеві котлети. Вони досить смачні і, що важливо, бюджетні. Так що для різноманітності – варто взяти на озброєння. Простий рецепт квасолевих котлет – наступний.

Приготування

Покласти квасолю в воду на кілька годин або на ніч.

Набряклу квасолю відварити і відкласти в сторону.

У киплячу воду висипати манну кашу і помішувати поки каша не загусне.

Варену квасолю змішати з манною кашею і готову масу пропустити через м’ясорубку.

В готовий фарш додати дрібно нарізану цибулю, обсмажену на сковороді до золотистого кольору і сире яйце. Не забути посолити, поперчити і добре перемішати.

Фарш для котлет готовий, тепер потрібно мокрими руками сформувати форму котлет і обваляти їх в борошні.

Смажити котлети на сковороді з двох сторін до повної готовності.

Подобається допис? Поділіться з друзями: