Час приготування: 55 хвилин + маринування
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
по 1 цукіні, баклажана і солодкого червоного перцю 2 головки ріпчастої цибулі 100 г печериць по 1/4 пучка майорану, розмарину 100 мл. оливкової олії
Приготування
Цукіні і баклажан наріжте кружечками. Кружечки цукіні розріжте на чотири частини, баклажан – на дві. Солодкий перець розріжте навпіл і, видаливши серцевину з насінням, наріжте перець скибочками. Головки цибулі розріжте навпіл.
Овочі і гриби, чергуючи, нанизайте на дерев’яні шпажки і покладіть їх у форму.
Листочки майорану і розмарину дрібно порубайте. Масло змішайте з сіллю, чорним перцем і рубаною зеленню. Полийте цією сумішшю овочі і гриби на шпажках і витримайте годину, накривши форму плівкою.
Запікайте овочі 30 хвилин при 180 °С. За 10 хвилин до закінчення приготування включіть функцію «гриль».