Зміст
Інгредієнти
гречка – 1 склянка гриби – 200 гр. картопля – 2 шт цибуля ріпчаста – 1 шт. борошно – 2 ст. ложки часник – 2 зубчики олія панірувальні сухарі сіль, спеції – за смаком
Приготування
Гречану крупу зварити до готовності і охолодити. Розім’яти варену крупу для того щоб вона набула клейкості.
Картоплю, цибулю і часник очистити, промити, а потім натерти на дрібній тертці. Або можна скористатися кухонним комбайном.
Гриби промити і дрібно нашаткувати. Можна використовувати будь-які свіжі гриби: печериці, гливи, білі та інші.
Змішати в глибокій мисці гречку, гриби, картоплю, цибулю і часник. Додати сіль, спеції і перемішати. Додати в отриманий фарш борошно і знову перемішати. Повинна вийти однорідна щільна маса.
Змочити руки у воді. З фаршу сформувати котлети середнього розміру. Обваляти в панірувальних сухарях.
Розігріти сковорідку з соняшниковою олією. Обсмажити котлети на середньому вогні до золотистого кольору з двох сторін.
Подавайте до столу з томатним соусом.