Пісні гречані котлети з грибами та картоплею

Пісні гречані котлети з грибами та картоплею

Інгредієнти

гречка – 1 склянка
гриби – 200 гр.
картопля – 2 шт
цибуля ріпчаста – 1 шт.
борошно – 2 ст. ложки
часник – 2 зубчики
олія
панірувальні сухарі
сіль, спеції – за смаком

Приготування

Гречану крупу зварити до готовності і охолодити. Розім’яти варену крупу для того щоб вона набула клейкості.

Картоплю, цибулю і часник очистити, промити, а потім натерти на дрібній тертці. Або можна скористатися кухонним комбайном.

Гриби промити і дрібно нашаткувати. Можна використовувати будь-які свіжі гриби: печериці, гливи, білі та інші.

Змішати в глибокій мисці гречку, гриби, картоплю, цибулю і часник. Додати сіль, спеції і перемішати. Додати в отриманий фарш борошно і знову перемішати. Повинна вийти однорідна щільна маса.

Змочити руки у воді. З фаршу сформувати котлети середнього розміру. Обваляти в панірувальних сухарях.

Розігріти сковорідку з соняшниковою олією. Обсмажити котлети на середньому вогні до золотистого кольору з двох сторін.

Подавайте до столу з томатним соусом.

Подобається допис? Поділіться з друзями: