Помідори фаршировані з креветками

Помідори фаршировані з креветками

Час приготування – 35 хвилин

Інгредієнти на 6 порцій

помідори – 6 шт.
рис довгозернистий варений – 100 г
спаржа консервована – 100 г
креветки очищені варені – 100 г
майонез – 3 ст. ложки
сік лимонний – 1 ст. ложка
перець червоний мелений
сіль

Приготування

Креветки збризніть лимонним соком, поперчіть і змішайте з рисом. Додайте нарізану шматочками спаржу, рубану зелень, посоліть і заправте майонезом.

Помідори, зрізавши верхівки і видаливши частину м’якоті, посоліть зсередини.

Наповніть помідори приготованою сумішшю і подавайте на листі зеленого салату.

Подобається допис? Поділіться з друзями: