Помідори по-корейськи

Помідори по-корейськи

Інгредієнти

2 кг помідор порізати крупно (навпіл)
4 шт. болгарських перцю
2 головки часнику
зелень

Заправка

100 гр. оцту
100 гр. масла
100 гр. цукру
2 ст. л. солі

Приготування

Перець, часник перекрутити на м’ясорубці. Перемішати. Зелень порізати.

Укладати шарами в 3 -х літрову банку: помідори, потім суміш з овочів, зелень.

Банку закрити кришкою і поставити в холодильник в перевернутому вигляді на горлечко. Це для того, щоб через 8 годин вже було готове до вживання зверху. Увечері зробила, вранці вже готово! А потім можна тримати в звичайному положенні. Наступного дня ще смачніше.

Подобається допис? Поділіться з друзями: