Зміст
Інгредієнти
3 середніх помідора 150 гр твердого сиру 2 яйця 2 ст.л. майонезу або сметани 1-2 ст.л. борошна сіль, перець за смаком олія для смаження петрушка для прикраси
Приготування
Помідори помити, обдати окропом, зняти шкірку і нарізати кружечками.
Сир натерти на дрібній тертці.
Зробити кляр: до сиру додати яйця, майонез, борошно. Посолити, поперчити за смаком і перемішати.
Консистенція повина вийти густою.
Помідори вмочити в кляр, викласти ложкою в сковороду, розігріту з олією.
Обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
Викласти на паперовий рушник, дати стекти зайвій рідині.
При подачі прикрасити зеленню петрушки.