Смажені кабачки “Тещин язик”

Смажені кабачки "Тещин язик"

Інгредієнти

кабачки – 2-3 шт.
помідори – 3-4 шт.
сир – 200 г
часник – 2-2,5 головки
зелень – 2-3 пучка
майонез – 100-150 г
яйця – 4-5 шт.
борошно – 6-8 ст. ложок
олія – 100-200 г
сіль – 1-1,5 ч. ложки

Приготування

Молоді кабачки нарізати уздовж тонкими скибочками.

Посолити і залишити на 10-15 хвилин.

Сир нарізати невеликими тонкими скибочками.

Часник очистити.

Помідори нарізати кубиками або часточками.

Для кляру злегка збити яйця.

Спочатку обмочити кабачок в борошні, потім – у збитому яйці.

На сковороді розігріти олію.

Обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.

Скибочки повинні стати м’якими.

Гарячі обсмажені кабачки викласти на тарілку, намазати майонезом.

З одного боку покласти шматочок сиру, з іншого боку – скибочку помідора. Потім видавити на кабачок часник і викласти жменю зелені.

Згорнути кабачок рулетом, починаючи з того краю, де лежить помідор.

Викласти на тарілку так, щоб краєчок був зверху.

Заколоти кабачковий рулетик зубочисткою.

Закуска “Тещин язик” готова!

Подобається допис? Поділіться з друзями: