Зміст
Інгредієнти
кабачки – 2-3 шт. помідори – 3-4 шт. сир – 200 г часник – 2-2,5 головки зелень – 2-3 пучка майонез – 100-150 г яйця – 4-5 шт. борошно – 6-8 ст. ложок олія – 100-200 г сіль – 1-1,5 ч. ложки
Приготування
Молоді кабачки нарізати уздовж тонкими скибочками.
Посолити і залишити на 10-15 хвилин.
Сир нарізати невеликими тонкими скибочками.
Часник очистити.
Помідори нарізати кубиками або часточками.
Для кляру злегка збити яйця.
Спочатку обмочити кабачок в борошні, потім – у збитому яйці.
На сковороді розігріти олію.
Обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.
Скибочки повинні стати м’якими.
Гарячі обсмажені кабачки викласти на тарілку, намазати майонезом.
З одного боку покласти шматочок сиру, з іншого боку – скибочку помідора. Потім видавити на кабачок часник і викласти жменю зелені.
Згорнути кабачок рулетом, починаючи з того краю, де лежить помідор.
Викласти на тарілку так, щоб краєчок був зверху.
Заколоти кабачковий рулетик зубочисткою.
Закуска “Тещин язик” готова!