Зміст
Інгредієнти на 4 порції
сир – 600 г груша – 150 г сухофрукти або цукати – 100 г крупа манна – 70 г яйця – 2 шт. борошно пшеничне – 70 г цукор – 50 г цукор ванільний – 10 г сметана – 100 г масло вершкове – 100 г
Приготування
Сир розітріть з яйцями, додайте в нього манну крупу, цукор, ванільний цукор, сметану, розтоплене вершкове масло.
Всипте борошно і дрібно нарізані сухофрукти. Ретельно перемішайте.
Груші очистіть від шкірки і насіння, наріжте тонкими скибочками.
Сирну масу викладіть у форму для запікання, змащену маслом, зверху покладіть скибочки груш. Запікайте 40 хвилин при 180 °С.
При подачі розріжте запіканку на порції і полийте сметаною.