Зміст
Інгредієнти на 10 порцій
Для тіста
борошно пшеничне – 3 склянки вода – 3/4 склянки яйце – 1 шт. сіль – 1/2 ч. ложки
Для начинки
сир – 800 г цукор – 1/2 склянки яйця – 2 шт. сіль
Приготування
Із зазначених інгредієнтів замісіть однорідне тісто, накрийте його серветкою і витримайте при кімнатній температурі 15-20 хвилин.
Для начинки сир пропустіть через м’ясорубку, додайте цукор, яйця, сіль, перемішайте.
Тісто розділіть на невеликі шматочки, розкачати кожен у млинець.
У центр покладіть начинку, зробіть вареники. Варіть їх 4-5 хвилин у підсоленій воді.
Готові вареники викладіть на блюдо, полийте олією, за бажанням посипте цукром, змішаним з меленою корицею. Окремо подайте збиту сметану.