Розмарин збагатить м’ясо ароматами хвої, евкаліпта і лимона.
Зміст
Інгредієнти
куряче філе – 600 г.
дрібні вівсяні пластівці – 100 г.
свіжа зелень розмарину – 2,5 ст. л.
цибуля – 1 шт.
часник – 3 зубчики
яйце – 1 шт.
сіль – за смаком
Приготування пряних тефтелів з курки і вівсяних пластівців
Цибулю і часник почистити, подрібнити і викласти в чашу блендера.
Додати порізане на шматочки філе, подрібнити. Всипати в фарш сіль, розмарин, вівсяні пластівці, вбити яйце, перемішати, дати настоятися 15 хвилин.
Зліпити з маси невеличкі кульки, помістити їх в чашу пароварки.
Готувати над киплячою водою 40 хвилин.