Час приготування – 1 година
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
свинина (рулька без кісточки) – 300 г бекон – 100 г капуста квашена – 450 г картопля – 2 шт. гриби – 200 г морква – 1 шт. помідори – 2 шт. цибуля ріпчаста – 2 головки паста томатна – 30 г часник – 2-3 зубчики бульйон – 500 г перець червоний мелений сіль
Приготування
Бекон наріжте тонкими скибочками і обсмажте разом з ним рульку. Свинину і бекон перекладіть в каструлю, залийте бульйоном і варіть 20-30 хвилин. Додайте до м’яса рубану капусту і варіть ще 1 годину.
Цибулю і моркву наріжте часточками. Картоплю і гриби наріжте скибочками.
На жирі, що витопився від бекону обсмажте спочатку цибулю і моркву, потім додайте картоплю і смажте його при безперервному помішуванні до утворення золотистої скоринки. Покладіть помідори, томатну пасту і обсмажуйте ще 5 хвилин.
До свинини з капустою, додайте обсмажені овочі і нарізані скибочками гриби. Посоліть і варіть 20 хвилин.
Готовий айнтопф поперчіть і заправте рубаним часником.
Свинина і квашена капуста – типове для німецької кухні поєднання продуктів. Та не просто свинина, а рулька в м’якій шкірці. До них додають бекон і обсмажений на жирі, що витопився, цибулю, та ще часничок і перець.
Ось таке апетитне національне німецьке блюдо.