Айнтопф по-швабськи

Айнтопф по-швабськи

Час приготування – 1 година

Інгредієнти на 6 порцій

свинина (рулька без кісточки) – 300 г
бекон – 100 г
капуста квашена – 450 г
картопля – 2 шт.
гриби – 200 г
морква – 1 шт.
помідори – 2 шт.
цибуля ріпчаста – 2 головки
паста томатна – 30 г
часник – 2-3 зубчики
бульйон – 500 г
перець червоний мелений
сіль

Приготування

Бекон наріжте тонкими скибочками і обсмажте разом з ним рульку. Свинину і бекон перекладіть в каструлю, залийте бульйоном і варіть 20-30 хвилин. Додайте до м’яса рубану капусту і варіть ще 1 годину.

Цибулю і моркву наріжте часточками. Картоплю і гриби наріжте скибочками.

На жирі, що витопився від бекону обсмажте спочатку цибулю і моркву, потім додайте картоплю і смажте його при безперервному помішуванні до утворення золотистої скоринки. Покладіть помідори, томатну пасту і обсмажуйте ще 5 хвилин.

До свинини з капустою, додайте обсмажені овочі і нарізані скибочками гриби. Посоліть і варіть 20 хвилин.

Готовий айнтопф поперчіть і заправте рубаним часником.

Свинина і квашена капуста – типове для німецької кухні поєднання продуктів. Та не просто свинина, а рулька в м’якій шкірці. До них додають бекон і обсмажений на жирі, що витопився, цибулю, та ще часничок і перець.

Ось таке апетитне національне німецьке блюдо.

Подобається допис? Поділіться з друзями: