Час приготування – 30 хвилин + маринування
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
м’якоть баранини (корейка, окіст) – 500 г яйця – 2 шт. борошно пшеничне – 4 ст. ложки помідори – 2 шт. цибуля зелена – 4 пера насіння кунжуту – 4 ч. ложки сіль морська – 1 ч. ложка перець чорний горошком – 1 ч. ложка перець чорний мелений
Приготування
Баранину наріжте кубиками. Яйця збийте до утворення однорідної маси. Помідори і зелену цибулю дрібно наріжте.
Змішайте всі інгредієнти, за винятком баранини і кунжуту. Вмочіть в отриману суміш шматочки м’яса, накрийте їх кришкою і залиште в холодному місці на 4 години.
Кунжут насипте на тарілку і запаніруйте в ньому баранину. Нанизайте м’ясо на шампури і посипте кунжутом, що залишився.
Смажте шашлик над вугіллям або на решітці 4-5 хвилин, часто перевертаючи.
Подавайте з зеленню, свіжими овочами і соусом.