Шашлик по-китайськи

Шашлик по-китайськи

Час приготування – 30 хвилин + маринування

Інгредієнти на 4 порції

м’якоть баранини (корейка, окіст) – 500 г
яйця – 2 шт.
борошно пшеничне – 4 ст. ложки
помідори – 2 шт.
цибуля зелена – 4 пера
насіння кунжуту – 4 ч. ложки
сіль морська – 1 ч. ложка
перець чорний горошком – 1 ч. ложка
перець чорний мелений

Приготування

Баранину наріжте кубиками. Яйця збийте до утворення однорідної маси. Помідори і зелену цибулю дрібно наріжте.

Змішайте всі інгредієнти, за винятком баранини і кунжуту. Вмочіть в отриману суміш шматочки м’яса, накрийте їх кришкою і залиште в холодному місці на 4 години.

Кунжут насипте на тарілку і запаніруйте в ньому баранину. Нанизайте м’ясо на шампури і посипте кунжутом, що залишився.

Смажте шашлик над вугіллям або на решітці 4-5 хвилин, часто перевертаючи.

Подавайте з зеленню, свіжими овочами і соусом.

Подобається допис? Поділіться з друзями: