Час приготування – 30 хвилин + маринування
Зміст
Інгредієнти на 2 порції
баранина (окіст, ниркова частина корейки ) – 400 г цибуля ріпчаста – 1-2 головки часник – 1 зубчик зелень петрушки або кінза – 2-3 гілочки лимон – 1 шт. перець чорний мелений, сіль
Приготування
Баранину очистіть від плівок, розріжте поперек волокон на 2 порційних шматка.
Для маринаду дрібно рубані цибулю, часник і зелень з’єднайте, поперчіть, посоліть.
З лимона відіжміть сік, змішайте його з маринадом.
Стейки посипте свіжомеленим перцем.
Змастіть стейки приготовленим маринадом, укладіть в чашку і витримайте під кришкою 3-4 години.
Смажте стейки на решітці, перевертаючи, до готовності.
При подачі гарніруйте стейки.