Стейки з баранини з цибулею

Стейки з баранини з цибулею

Час приготування – 30 хвилин + маринування

Інгредієнти на 2 порції

баранина (окіст, ниркова частина корейки ) – 400 г
цибуля ріпчаста – 1-2 головки
часник – 1 зубчик
зелень петрушки або кінза – 2-3 гілочки
лимон – 1 шт.
перець чорний мелений, сіль

Приготування

Баранину очистіть від плівок, розріжте поперек волокон на 2 порційних шматка.

Для маринаду дрібно рубані цибулю, часник і зелень з’єднайте, поперчіть, посоліть.

З лимона відіжміть сік, змішайте його з маринадом.

Стейки посипте свіжомеленим перцем.

Змастіть стейки приготовленим маринадом, укладіть в чашку і витримайте під кришкою 3-4 години.

Смажте стейки на решітці, перевертаючи, до готовності.

При подачі гарніруйте стейки.

Подобається допис? Поділіться з друзями: