Зміст
Інгредієнти (1 порція)
100 гр. філе пісної телятини 1 цибуля порей біла частина 70 гр. 1 морква 60 гр. броколі 2 ст.л. оливкова олія 0.5 ч.л. мелена копчена паприка 1/4 ч.л. мелений імбир 1/4 ч.л. мелений кардамон 1/4 ч.л. мелений мускатний горіх 1 лавровий лист сіль за смаком 500-600 мл. овочевий бульйон
Приготування
М’ясо нарізати невеликими кусочками. Обжарити на оливковому маслі. Налити бульйон 500 мл., зменшити вогонь і готувати до готовності м’яса. Бульйон в той момент повинен випаруватися. Додати до м’яса нарізану моркву, броколі розділену на суцвіття, нарізану кільцями цибулю порей обсмажити, приправити спеціями, сіллю і лавровим листом.
Налити при необхідності ще близько 100 мл. бульйону. Закрити кришкою і готувати до готовності. Готову страву можна полити лимонним соком!