Зміст
Інгредієнти
шампіньйони – 150 г картопля – 2 шт. гречана крупа – 0.3 склянки цибуля ріпчаста – 1 шт. морква – 1 шт. сіль – 1 ч.л. вода – 2 літри петрушка – 2 ст. л.
Приготування
Цибулю нарізати невеликими кубиками. Моркву натерти на тертці. У сковороді нагріти олію. Скласти цибулю і моркву. Обсмажувати до м’якості. Потім додати гриби, нарізані пластинками. Обсмажувати все разом до золотистого кольору.
У каструлю налити 2 літри води, довести до кипіння. Скласти картоплю нарізану кубиками, засипати миту гречану крупу. Варити на слабкому вогні 10 хвилин. Потім додати смажену цибулю, моркву та гриби. За смаком приправити сіллю.
Гречаний суп з грибами варити ще 5-7 хвилин. Додати рубану зелень і зняти з вогню.