Зміст
Інгредієнти
500 г грибів 2 цибулини 2 ст. ложки томату-пюре 2 ст. ложки масла 100 г сметани 1/4 лимона 150 -200 г. солоних огірків
Приготування
Нашаткувати і злегка присмажити цибулю, додавши наприкінці смаження томат – пюре.
Зварити гриби в невеликій кількості води, після готовності вийняти їх з бульйону і промити холодною водою.
Нарізані шматочками гриби скласти в посуд, додати дрібно нарізані (без шкірочки) солоні огірки, злегка підсмажену цибулю, лавровий лист, перець горошком і заправити попередньо підготовленим грибним бульйоном.
Додати необхідну кількість гарячої води і варити 10 хв. Подавати зі сметаною, скибочками лимона, зеленню петрушки або кропу.