Солянка на грибному бульйоні

Солянка на грибному бульйоні

Інгредієнти

500 г грибів
2 цибулини
2 ст. ложки томату-пюре
2 ст. ложки масла
100 г сметани
1/4 лимона
150 -200 г. солоних огірків

Приготування

Нашаткувати і злегка присмажити цибулю, додавши наприкінці смаження томат – пюре.

Зварити гриби в невеликій кількості води, після готовності вийняти їх з бульйону і промити холодною водою.

Нарізані шматочками гриби скласти в посуд, додати дрібно нарізані (без шкірочки) солоні огірки, злегка підсмажену цибулю, лавровий лист, перець горошком і заправити попередньо підготовленим грибним бульйоном.

Додати необхідну кількість гарячої води і варити 10 хв. Подавати зі сметаною, скибочками лимона, зеленню петрушки або кропу.

Подобається допис? Поділіться з друзями: