Зміст
Інгредієнти
гриби – 100 г.
морква – 1 шт.
зелена цибуля – пучок
картопля – 1 шт.
сіль -1 ст. л.
соняшникова олія – 2 ст. л.
чорний перець горошком – за смаком
Приготування овочевого супу з грибами
Гриби нарізати пластинками. Цибулю дрібно нарізати. Обсмажити на розігрітій соняшниковій олії гриби з цибулею.
Закип’ятити воду, посолити, покласти почищену і нарізану моркву, обсмажені гриби з цибулею. Всипати перець. Варити 15 хвилин.
Картоплю очистити, нарізати соломкою і опустити в суп. Варити ще 10 хвилин.
Овочевий суп можна зварити на курячому або яловичому бульйоні.