Овочевий суп з грибами (рецепт для мультиварки)

Овочевий суп з грибами (рецепт для мультиварки)

Час приготування – 40 хвилин

Інгредієнти на 4 порції

картопля – 2 шт.
морква – 1 шт.
перець солодкий червоний – 1 шт.
цибуля-порей – 1 стебло
зелений горошок – 100 г
печериці – 200 г
відвар овочевий – 1 л
сіль

Приготування

Картоплю, моркву і перець наріжте кубиками, гриби – скибочками, цибулю – кружальцями. Овочі та гриби покладіть в чашу мультиварки, залийте гарячим відваром і готуйте в програмі “Тушкування” 20 хвилин.

Додайте зелений горошок, посоліть і продовжуйте готувати ще 5 хвилин.

Окремо до супу можна подати зелень петрушки і скибочки.

Подобається допис? Поділіться з друзями: