Окрошка м’ясна

Окрошка м'ясна

Інгредієнти

350 г набору м’ясних продуктів
1,4 л хлібного квасу
0,7 л води кип’яченої
свіжа зелена цибуля
4 огірки
1 ст. ложка сметани
2 яйця
1 ст. ложка цукру
1 ч. ложка гірчиці

Приготування

Варені м’ясні продукти, білки яєць нарізати дрібними кубиками, зелену цибулю пошаткувати і перетерти із сіллю. Огірки і картоплю нарізати кубиками.

Гірчицю розтерти із сіллю і яєчним жовтком і розмішати у квасі.

Продукти змішати, залити заправленим квасом і поставити у холодильник на 1-2 год.

Перед подачею в окрошку покласти сметану і посипати зеленню.

В окрошку можна додавати картоплю, відповідно зменшивши масу огірків, а також використовувати всілякі м’ясні продукти.

Подобається допис? Поділіться з друзями: