Зміст
Інгредієнти
350 г набору м’ясних продуктів 1,4 л хлібного квасу 0,7 л води кип’яченої свіжа зелена цибуля 4 огірки 1 ст. ложка сметани 2 яйця 1 ст. ложка цукру 1 ч. ложка гірчиці
Приготування
Варені м’ясні продукти, білки яєць нарізати дрібними кубиками, зелену цибулю пошаткувати і перетерти із сіллю. Огірки і картоплю нарізати кубиками.
Гірчицю розтерти із сіллю і яєчним жовтком і розмішати у квасі.
Продукти змішати, залити заправленим квасом і поставити у холодильник на 1-2 год.
Перед подачею в окрошку покласти сметану і посипати зеленню.
В окрошку можна додавати картоплю, відповідно зменшивши масу огірків, а також використовувати всілякі м’ясні продукти.