Навіть у ті дні, коли часу на приготування майже немає, можна приготувати щось смачне та ситне. Курячий суп з локшиною та перепелиними яйцями – це саме такий рецепт. За всього 30 хвилин ви створите ароматну та захоплюючу страву, яка подарує вам відчуття комфорту та тепла. Незважаючи на свою простоту, цей суп корисний і ситний завдяки курячому м’ясу та перепелиним яйцям.
Зміст
Інгредієнти на 7 порцій
курячі стегна – 1 штука курячі крила – 1 штука перепелине яйце – 8 штук зелена частина цибулі-порей – 1 штука перець чилі пластівцями – 1 чайна ложка локшина – 150 г
Інструкція приготування
Розділіть курку на стегна та крила.
У велику каструлю налити воду (приблизно 2 літри) і поставити на вогонь, піднятий на максимум.
Дочекайтеся закипання, а потім зменште вогонь. Забезпечте щоб вода не кипіла занадто інтенсивно. Варити в загальному протягом 25 хвилин після закипання, час від часу знімаючи піну, що утворилася.
Паралельно варіть перепелині яйця до повного ступеня готовності (приблизно 3 хвилини після закипання).
Дрібно нарізайте цибулю.
Після 10 хвилин від початку варіння супу, додайте цибулю.
В окремій ємності варіть локшину: додайте краплю оливкової олії в киплячу солону воду і варіть локшину відповідно до інструкції на упаковці. Після цього відцідіть воду.
Після 15 хвилин додайте сушений перець чилі.
Покрийте каструлю кришкою і варіть ще 10 хвилин. На завершення, соліть за смаком.
Розріжте яйця пополам.
Наріжте курку на невеликі шматочки і поверніть їх назад у суп.
Перед подачею влийте у кожну порцію необхідну кількість бульйону та додайте локшину та яйця за смаком.
Готовий курячий суп з локшиною і перепелиними яйцями виглядає апетитно і має насичений смак. Подавайте його гарячим, посипаним свіжою зеленню та приправленим перцем чилі. Насолоджуйтеся цією простою, але смачною стравою, яка безсумнівно подарує вам радість та задоволення від їжі. Смачного!