Суп з квасолею

Суп з квасолею

Суп з квасолею дуже смачна, ситна і корисна страва. В квасолі міститься велика кількість білка, який за харчовою цінністю не поступається білку м’яса. Також квасоля багата амінокислотами, завдяки чому страви з неї добре засвоюються. До її складу входять вуглеводи, мінеральні речовини, залізо. Квасолевий суп можна готувати на овочевому або на курячому бульйоні. Готувати його легко і просто.

Інгредієнти:

квасоля – 150 гр.
картопля – 2-3 шт.
морква – 1 шт.
ріпчаста цибуля – 1 шт.
пшенична крупа – 2 ст. л.
петрушка
олія
лавровий лист
духмяний перець
чорний перець

Приготування

Квасолю залити холодною водою і залишити на одну годину.

Потім, злити воду, налити воду і поставити варити квасолю до повної готовності.

Суп з квасолею

Зварити бульйон на основі курки.

Картоплю почистити, порізати великим кубиком і покласти в киплячий бульйон.

Цибулю порізати кубиком і обсмажити до прозорого кольору.

Моркву порізати дрібними кубиками, додати до цибулі і трохи обсмажити.

Суп з квасолею

Додати в суп крупу і зажарку.

Суп приправити сіллю і спеціями і варити до готовності.

В кінці додати квасолю, дрібно нарізану зелень і дати покипіти 1-2 хвилини.

Суп з квасолею

Розлити суп по тарілках і подавати до столу.

Суп з квасолею

Квасолевий суп готовий. Смачного!

Приготування супу з квасолею: відео

Подобається допис? Поділіться з друзями: