Суп з квасолею дуже смачна, ситна і корисна страва. В квасолі міститься велика кількість білка, який за харчовою цінністю не поступається білку м’яса. Також квасоля багата амінокислотами, завдяки чому страви з неї добре засвоюються. До її складу входять вуглеводи, мінеральні речовини, залізо. Квасолевий суп можна готувати на овочевому або на курячому бульйоні. Готувати його легко і просто.
Зміст
Інгредієнти:
квасоля – 150 гр.
картопля – 2-3 шт.
морква – 1 шт.
ріпчаста цибуля – 1 шт.
пшенична крупа – 2 ст. л.
петрушка
олія
лавровий лист
духмяний перець
чорний перець
Приготування
Квасолю залити холодною водою і залишити на одну годину.
Потім, злити воду, налити воду і поставити варити квасолю до повної готовності.
Зварити бульйон на основі курки.
Картоплю почистити, порізати великим кубиком і покласти в киплячий бульйон.
Цибулю порізати кубиком і обсмажити до прозорого кольору.
Моркву порізати дрібними кубиками, додати до цибулі і трохи обсмажити.
Додати в суп крупу і зажарку.
Суп приправити сіллю і спеціями і варити до готовності.
В кінці додати квасолю, дрібно нарізану зелень і дати покипіти 1-2 хвилини.
Розлити суп по тарілках і подавати до столу.
Квасолевий суп готовий. Смачного!
Приготування супу з квасолею: відео