Напевно немає жодної господині, яка не готувала б цей смачний супчик на плиті. Але настав час спробувати варити курячий суп в мультиварці. Готувати його дуже легко і просто. Він виходить: смачним, ароматним, дуже приємним на смак. Ця страва ідеальна для дітей, так як має тільки корисні інгредієнти. Згадайте, хто під час застуди не їв саме курячий суп? А все тому, що він дуже корисний. Зажарка моркви і цибулі робиться заздалегідь, але можна відразу кидати в воду свіжі овочі.
Зміст
Інгредієнти для супу з вермишелі з куркою
вода – 2 літри
курка – 300-400 гр.
картопля – декілька штук
дрібна вермишель – 3 жмені
середня морквина
середня цибулина
олія – декілька ложок
сіль і спеції за смаком
за бажанням (рекомендовано) дрібно нарізаний свіжий кріп
Приготування супу з вермишелі з куркою
Курку ретельно помити під проточною водою. Взагалі, щоб бульйон не був дуже наваристим, в ідеалі брати суповий набір: хребетник, можна крильця.
Далі робиться зажарка. Дрібно пошаткувати цибулю і на дрібній тертці натерти моркву. У сковорідку налити олію і обсмажувати хвилин 5-7. Тоді у бульйону виходить дуже насичений жовтуватий відтінок. Та й смак більш ароматний.
Якщо ви не будете робити зажарку, то досить просто нарізати цибулю і натерти моркву. Потім вони додадуться в бульйон.
У чашу налити воду і покласти туди курку. Додати сіль, спеції, обсмажені цибулю з морквою, пару ложок олії. Виставити режим “Тушкування “. Досить 30-40 хвилин. Тим часом почистити картоплю і нарізати її кубиками або довільної форми.
Як тільки пролунає сигнал, зняти кришку і додати в бульйон картоплю, вермишель і дрібно порізаний кріп. Знову вимикнути режим “Тушкування ” на 15 хвилин. Курячий суп з вермишеллю готовий.