Щоб зробити суп більш дієтичним, можна виключити з рецепту вермішель.
Зміст
Інгредієнти
томати – 5 шт.
тонка вермішель – 50 г.
цибуля – 1 шт.
морква – 1 шт.
зелень петрушки і кропу
сіль
перець чорний мелений – за смаком
оливкова олія для смаження
Приготування томатного супу з вермішеллю "Рижик"
Для супу краще взяти соковиті стиглі помідори. Якщо томати занадто тверді, можна додати в суп декілька ложок томатної пасти для насиченого смаку.
Цибулю і моркву очистити і дрібно нарізати. Томати обдати кип’ятком, зняти шкірку і нарізати невеликими часточками.
Спасерувати цибулю і моркву в оливковій олії. Коли вони наберуть золотистий колір, викласти зверху томати, перемішати і відразу ж зняти з вогню.
Вермішель відварити в невеликій кількості води і додати овочі. Посолити, поперчити. Подавати, прикрасивши свіжою зеленню.