Томатний суп з вермішеллю “Рижик”

Томатний суп з вермішеллю  "Рижик"

Щоб зробити суп більш дієтичним, можна виключити з рецепту вермішель.

Інгредієнти

томати – 5 шт.
тонка вермішель – 50 г.
цибуля – 1 шт.
морква – 1 шт.
зелень петрушки і кропу
сіль
перець чорний мелений – за смаком
оливкова олія для смаження

Приготування томатного супу з вермішеллю "Рижик"

Для супу краще взяти соковиті стиглі помідори. Якщо томати занадто тверді, можна додати в суп декілька ложок томатної пасти для насиченого смаку.

Цибулю і моркву очистити і дрібно нарізати. Томати обдати кип’ятком, зняти шкірку і нарізати невеликими часточками.

Спасерувати цибулю і моркву в оливковій олії. Коли вони наберуть золотистий колір, викласти зверху томати, перемішати і відразу ж зняти з вогню.

Вермішель відварити в невеликій кількості води і додати овочі. Посолити, поперчити. Подавати, прикрасивши свіжою зеленню.

Подобається допис? Поділіться з друзями: