Пісний салат з груздями і квашеною капустою

Пісний салат з груздями і квашеною капустою

Час приготування: 30 хвилин

Інгредієнти на 6 порцій

капуста квашена – 600 г
яблука червоні – 3 шт.
цибуля зелена – 1 пучок
грузді солоні – 100 г

Для соусу

олія соняшникова – 3 ст. ложки
цукор – 6 ч. ложок
гірчиця – 1 ч. ложка
сіль

Приготування

Капусту відкиньте на друшляк і дайте розсолу стекти.

Яблука розріжте на 4 частини кожне. Видаліть насіння і наріжте м’якоть соломкою.

Зелену цибулю і грузді також наріжте.

Для соусу масло збийте з цукром, сіллю і гірчицею.

Капусту з яблуками, грибами та цибулею заправте приготовленим соусом, перемішайте і дайте салату настоятися 15 хвилин. Подавайте в порційних салатниках.

Подобається допис? Поділіться з друзями: