Час приготування: 30 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
капуста квашена – 600 г яблука червоні – 3 шт. цибуля зелена – 1 пучок грузді солоні – 100 г
Для соусу
олія соняшникова – 3 ст. ложки цукор – 6 ч. ложок гірчиця – 1 ч. ложка сіль
Приготування
Капусту відкиньте на друшляк і дайте розсолу стекти.
Яблука розріжте на 4 частини кожне. Видаліть насіння і наріжте м’якоть соломкою.
Зелену цибулю і грузді також наріжте.
Для соусу масло збийте з цукром, сіллю і гірчицею.
Капусту з яблуками, грибами та цибулею заправте приготовленим соусом, перемішайте і дайте салату настоятися 15 хвилин. Подавайте в порційних салатниках.