Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
гриби – 800 г борошно пшеничне – 2 склянки молоко – 2 склянки яйця – 2 шт. олія – 1 ст. ложка масло вершкове – 1 ст. ложка зелень кропу рубана – 2 ст. ложки сир твердий тертий – 2 ст. ложки сметана – 2 ст. ложки сухарі панірувальні – 4 ст. ложки перець чорний мелений сіль
Приготування
Гриби дрібно наріжте, обсмажте на вершковому маслі, посоліть, поперчіть. Додайте зелень і перемішайте.
З борошна, яєць, молока замісіть рідке тісто. Додайте сіль, олія і перемішайте. Спечіть млинчики, підрум’янюючи їх з одного боку.
На підрум’янену сторону млинчиків покладіть грибну начинку. Поверніть млинці конвертиками, укладіть у форму, змащену маслом і посипану половиною сухарів.
Змастіть сметаною, посипте сиром, змішаним з рештою сухарів і запікайте при 220 °С до утворення золотистої скоринки.
Окремо до млинців подайте сметану.
Свіжі гриби потрібно зберігати в холодильнику в паперовому пакеті не більше 5 днів. Перед цим не варто їх мити, інакше гриби можуть зіпсуватися.
Гриби не можна готувати в мідному посуді.