Зміст
Інгредієнти
Крем
500 мл молока 5 ст. л цукру 80 гр пудинг 50 гр масло вершкове
Тісто
молоко – 500 мл 3 шт. – яйця курячі 1,5 ст борошно пшеничне 1 ст. л цукру 1/2 ч. л сіль 3 ст. л олії
Приготування
Для тіста сполучити усі складові і гарненько подрібнити блендером. Тісто має бути як рідка сметана.
Для крему склянку молока сполучити з пудингом. Решту молока закип’ятити з цукром. Тонкою цівкою влити пудинг з молоком. Довести до кипіння, помішуючи. Додати масло. Зняти з вогню.
Пательню розігріти. Вилити тісто і розподілити його тоненьким шаром по пательні. Випекти до готовності (вони випікаються дуже швидко). Відразу гарячий млинець змастити гарячим заварним кремом і згорнути, щоб крем не витік.
Смакують і теплими і холодними.