Молочні млинці з заварним кремом

Молочні млинці з заварним кремом

Інгредієнти

Крем

500 мл молока
5 ст. л цукру
80 гр пудинг
50 гр масло вершкове

Тісто

молоко – 500 мл
3 шт. – яйця курячі
1,5 ст борошно пшеничне
1 ст. л цукру
1/2 ч. л сіль
3 ст. л олії

Приготування

Для тіста сполучити усі складові і гарненько подрібнити блендером. Тісто має бути як рідка сметана.

Для крему склянку молока сполучити з пудингом. Решту молока закип’ятити з цукром. Тонкою цівкою влити пудинг з молоком. Довести до кипіння, помішуючи. Додати масло. Зняти з вогню.

Пательню розігріти. Вилити тісто і розподілити його тоненьким шаром по пательні. Випекти до готовності (вони випікаються дуже швидко). Відразу гарячий млинець змастити гарячим заварним кремом і згорнути, щоб крем не витік.

Смакують і теплими і холодними.

Подобається допис? Поділіться з друзями: