Зміст
Інгредієнти
Тісто
молоко – 500 мл. яйця курячі – 3 шт. борошно пшеничне – 200 гр. сіль – 0,75 ч. л. цукор – 1 ст. л. цукор ванільний – 20 гр. олія соняшникова – 4 ст. л.
Джем
яблука – 3 шт. чорниця – 1/2 скл. цукор – 4 ст. л.
Розраховано на 10 порцій
Приготування
З’єднати молоко і яйця. Збити. Докласти просіяне борошно, сіль, цукор та ванільний цукор, олію. Ще раз збити, досягнувши однорідності тіста без грудочок. Залишити на 20 хвилин. На розпечену пательню тонким шаром наливати тісто. Смажити до золотистого кольору з обох сторін.
Для джему
Яблука почистити, натерти на тертці з дрібними вічками. Проварити протягом 3-4 хвилин. Докласти чорницю та цукор. Проварити ще 2 хвилини.
Гарячим джемом змастити млинці та згорнути їх рулетиком.