Київська троянда

Київська троянда

Інгредієнти

1 кг борошна
4 яйця
4 жовтки
2 ст. ложки вершкового масла
1 ст. ложка рому
1 ст. ложка цукру
2 ст. ложки цукрової
200 г жиру
ягоди з вишневого варення

Приготування

Збити до однорідної маси 4 жовтки й окремо 4 яйця з 1 ст. ложкою цукру. Борошно просіяти на дошку, зробити у ньому поглиблення, додати збиті жовтки, яйця, вершкове масло, ром і замісити тісто.

Тісто розкачати тонким шаром і вирізати кружальця різної величини. Кружальця скласти по 5 шт., сильно притиснути, посередині гострим ножем зробити з чотирьох боків надрізи до центра. Смажити на розігрітому жирі.

Троянду посипати цукрової пудрою, а посередині покласти вишню з варення.

Подобається допис? Поділіться з друзями: