Зміст
Інгредієнти
1 кг борошна 4 яйця 4 жовтки 2 ст. ложки вершкового масла 1 ст. ложка рому 1 ст. ложка цукру 2 ст. ложки цукрової 200 г жиру ягоди з вишневого варення
Приготування
Збити до однорідної маси 4 жовтки й окремо 4 яйця з 1 ст. ложкою цукру. Борошно просіяти на дошку, зробити у ньому поглиблення, додати збиті жовтки, яйця, вершкове масло, ром і замісити тісто.
Тісто розкачати тонким шаром і вирізати кружальця різної величини. Кружальця скласти по 5 шт., сильно притиснути, посередині гострим ножем зробити з чотирьох боків надрізи до центра. Смажити на розігрітому жирі.
Троянду посипати цукрової пудрою, а посередині покласти вишню з варення.