Печиво подільське

Печиво подільське

Інгредієнти

200 г вершкового масла або маргарину
1/4 склянки цукру
2 яйця
1 яєчний жовток
3 склянки борошна
1/2 пакетика ароматизатора
1/2 чашки сливового джему
1 яєчний жовток для обмазування

Приготування

Масло розтерти до білого, додати яйця, жовток і цукрову пудру. Зверху просіяти борошно, додати ароматизатори й усе перемішати.

Тісто на 1-2 год поставити в холодне місце, потім розкачати і нарізати маленькими трикутниками.

На серединки трикутників покласти трохи сливового джему й защипнути краї.

Змазати печиво жовтком, покласти на посипаний борошном лист і випікати близько 18 хв у нагрітій до 175 °С духовці.

Подобається допис? Поділіться з друзями: