Час приготування – 120 хвилин
Зміст
Інгредієнти для фруктового пирога
сир трьох видів – 600 г.
вершки 30% – 150 мл.
ванільний цукор
цукрова пудра – 200 г.
желатин – 2 столові ложки
малинове желе – 1 пакет
ягідного желе – 1 пакет
чорниця – 3/4 чашки
малина – 3/4 чашка
кругле печиво – 200 г.
малина і чорниця для прикраси
Приготування фруктового пирога з чорницею і малиною
Малину і чорницю подрібнити в блендері і змішати окремо на мус. Необхідно розчинити желатин в 1/2 склянки гарячої води і на деякий час відкласти в сторону. Малинове і ягідне желе слід окремо розчинити в 3/4 склянки гарячої води і залишити для загустіння. Решта ягідного желе 1/1/2 розчинити у склянці води і також відставити для загустіння.
Знизу і з боків обкласти каструлю печивом. Необхідно змішати сир з цукром і вершками, розділений на дві частини, спочатку слід додати змішані ягоди, половину желе і через певний проміжок часу ягідне желе, перемішати масу та розлити на печиво й вирівняти. Поставити в холодильник для застигання.
До другої половини сиру додати змішану малину другу половину желатину і малинове желе. Залити масу ягідним желе і вирівняти та повторно поставити для запустіння в холодильник.
Коли маса загусне необхідно прикрасити торт ягодами чорниці та малини, а проміжки зверху торта залити ягідним желе та охолодити.