Час приготування – 50 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
рис коричневий варений – 2 стакани борошно пшеничне – 1 стакан масло вершкове – 2 ст. ложки для тіста і 100 г для начинки джем полуничний – 2 ст. ложки цукор – 2 стакани яйце – 1 шт. мигдаль різаний – 30 г есенція фруктова – 1/2 ч. ложки
Приготування
Змішайте борошно з сіллю. Масло наріжте невеликими шматочками і перемішайте їх з борошном, додайте воду і замісіть тісто. Частину тіста тонко розкачати на посипаній борошном дошці. Перекладіть тісто в круглу форму, зробіть виделкою кілька проколів. Охолодіть протягом 10 хвилин.
Розтопіть масло для начинки, додайте цукор, яйце, мигдаль, рис і есенцію. Змастіть джемом підставу пирога і викладіть зверху начинку. З тіста наріжте смужки і викладіть зверху на начинку у вигляді квадратів.
Випікайте пиріг протягом 30 хвилин при 200 °С до золотистого кольору.