Зміст
Інгредієнти
1,5 склянки борошна 3 ст. ложки какао-порошку 1 ч. ложка соди щіпка солі 1 склянка цукру 1/4 склянки олії 1 склянка води 1/2 ст. ложки ванільного екстракту 1 ст. ложка білого винного оцту або лимонного соку 1/4-1/2 ч. ложки розчинної кави
Приготування
Нагрійте духовку до 180 градусів. Застеліть форму для пирога папером для випічки, змастіть оливковою або олією і присипте борошном.
Змішайте борошно, какао, соду і сіль. В окремій мисці змішайте цукор, масло, воду, оцет і каву. Збивайте цукор поки повністю не розчиниться.
Змішайте обидві суміші до однорідної маси.
Перелийте тісто в приготовану форму і випікайте 35-40 хвилин. Повністю остудіть і наріжте.
Зверху можна покрити найпростішим шоколадним кремом або присипати тертим шоколадом.