Сирне суфле з родзинками

Сирне суфле з  родзинками

Вихід – 4 порції

Час приготування – 1 година

Інгредієнти:
сир – 600 г.
крупа манна – 1/4 склянки
вода – 1 стакан
масло вершкове – 2 ст. ложки
цукор – 2 ст. ложки
цукор ванільний – 1/2 ч. ложки
яйце – 1 шт.
родзинки без кісточок – 1/2 склянки
сироп фруктовий або ягідний – 6 ст. ложок

Приготування сирного суфле з родзинками
З манної крупи зваріть густу кашу на воді і охолодіть. Сир протріть і змішайте з манною кашею.

Білок яйця відокремити від жовтка. У сирну масу додайте яєчний жовток, цукор, ванільний цукор, родзинки, розтоплене вершкове масло. Введіть збитий білок і перемішайте.

Підготовлену масу викладіть в змащені маслом порційні формочки і готуйте суфле на пару 30 хвилин.

При подачі полийте суфле сиропом і оформіть мармеладом.

Порада: щоб суфле не опало під час приготування, не відкривайте дверцята духовки.

Подобається допис? Поділіться з друзями: