Вихід – 4 порції
Час приготування – 1 година
Інгредієнти:
сир – 600 г.
крупа манна – 1/4 склянки
вода – 1 стакан
масло вершкове – 2 ст. ложки
цукор – 2 ст. ложки
цукор ванільний – 1/2 ч. ложки
яйце – 1 шт.
родзинки без кісточок – 1/2 склянки
сироп фруктовий або ягідний – 6 ст. ложок
Приготування сирного суфле з родзинками
З манної крупи зваріть густу кашу на воді і охолодіть. Сир протріть і змішайте з манною кашею.
Білок яйця відокремити від жовтка. У сирну масу додайте яєчний жовток, цукор, ванільний цукор, родзинки, розтоплене вершкове масло. Введіть збитий білок і перемішайте.
Підготовлену масу викладіть в змащені маслом порційні формочки і готуйте суфле на пару 30 хвилин.
При подачі полийте суфле сиропом і оформіть мармеладом.
Порада: щоб суфле не опало під час приготування, не відкривайте дверцята духовки.