Ліниві чебуреки з лаваша

Ліниві чебуреки з лаваша

Інгредієнти

фарш – 300 гр.
цибуля ріпчаста – 120 гр.
вода – 50 мл.
лаваш – 3 шт.
олія – 100 мл.
яйця – 1 шт.
сіль – 1 ч. л.
перець чорний мелений – 1/2 ч. ложки

Приготування

Цибулю дрібно порізати, висипати в миску.

З’єднати цибулю, фарш, сіль, перець мелений, додати воду і гарненько перемішати.

Яйце збити в мисочці.

Лаваш порізати на рівні квадрати, викласти по діагоналі фарш на одну половинку. Край змастити яйцем. Накрите другою половиною лаваша і притисніть пальцями краї.

Смажити лаваш на олії до золотистої скоринки з обох сторін.

Викласти смажений лаваш на паперовий рушник, в один шар.

Готовий лаваш скласти не щільно стопкою на блюдо і подавати до столу.

Подобається допис? Поділіться з друзями: