Зміст
Інгредієнти
фарш – 300 гр. цибуля ріпчаста – 120 гр. вода – 50 мл. лаваш – 3 шт. олія – 100 мл. яйця – 1 шт. сіль – 1 ч. л. перець чорний мелений – 1/2 ч. ложки
Приготування
Цибулю дрібно порізати, висипати в миску.
З’єднати цибулю, фарш, сіль, перець мелений, додати воду і гарненько перемішати.
Яйце збити в мисочці.
Лаваш порізати на рівні квадрати, викласти по діагоналі фарш на одну половинку. Край змастити яйцем. Накрите другою половиною лаваша і притисніть пальцями краї.
Смажити лаваш на олії до золотистої скоринки з обох сторін.
Викласти смажений лаваш на паперовий рушник, в один шар.
Готовий лаваш скласти не щільно стопкою на блюдо і подавати до столу.