Час приготування 40 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
грудки курячі – 2 шт. масло вершкове – 1 ст. ложка апельсин – 1 шт. корінь імбиру мелений – 1/4 ч. ложки сіль
Для соусу
сік 1/2 апельсина джем апельсиновий – 1/4 склянки крохмаль картопляний – 1 ч. ложка
Приготування
Грудки обробити на філе. Відбийте їх, посоліть і посипте імбиром.
Апельсин розберіть на часточки і зачистіть їх від плівок.
На кожне філе укладіть по кілька часточок апельсина. Зверніть рулетики і скріпіть їх шпажками.
Рулетики злегка обсмажте на вершковому маслі. Влийте 1/2 склянки води і тушкуйте їх 20 хвилин.
Потім додайте часточки апельсина, що залишилися, і тушкуйте ще 10 хвилин. Готові рулетики вийміть і поставте в тепле місце.
Для соусу до рідини, що залишилася, від тушкування рулетиків, додайте апельсиновий сік, джем, розведений у невеликій кількості води крохмаль. Посоліть і доведіть до кипіння. Покладіть в соус рулетики і прогрійте.
При подачі викладіть рулетики на блюдо. Полийте їх соусом, посипте рубаною зеленню і оформіть часточками апельсина.