Рулетики з курячого філе в апельсиновому соусі

Рулетики з курячого філе в апельсиновому соусі

Час приготування 40 хвилин

Інгредієнти на 4 порції

грудки курячі – 2 шт.
масло вершкове – 1 ст. ложка
апельсин – 1 шт.
корінь імбиру мелений – 1/4 ч. ложки
сіль

Для соусу

сік 1/2 апельсина
джем апельсиновий – 1/4 склянки
крохмаль картопляний – 1 ч. ложка

Приготування

Грудки обробити на філе. Відбийте їх, посоліть і посипте імбиром.

Апельсин розберіть на часточки і зачистіть їх від плівок.

На кожне філе укладіть по кілька часточок апельсина. Зверніть рулетики і скріпіть їх шпажками.

Рулетики злегка обсмажте на вершковому маслі. Влийте 1/2 склянки води і тушкуйте їх 20 хвилин.

Потім додайте часточки апельсина, що залишилися, і тушкуйте ще 10 хвилин. Готові рулетики вийміть і поставте в тепле місце.

Для соусу до рідини, що залишилася, від тушкування рулетиків, додайте апельсиновий сік, джем, розведений у невеликій кількості води крохмаль. Посоліть і доведіть до кипіння. Покладіть в соус рулетики і прогрійте.

При подачі викладіть рулетики на блюдо. Полийте їх соусом, посипте рубаною зеленню і оформіть часточками апельсина.

Подобається допис? Поділіться з друзями: