Зміст
Інгредієнти
свинячий фарш – 150 гр. цибуля – 1 шт. морква – 2 шт. яйце – 1 шт. манна крупа – 1,5 ст. л. перепелине яйце – 6 шт. сир – 50 гр. олія спеції зелень
Приготування
На розігрітій сковороді обсмажити дрібно порізану цибулю на олії. Додати терту моркву і смажити, помішуючи, 5 хвилин. У м’ясний фарш додати обсмажені цибулю з морквою, яйце, манну крупу, спеції за смаком і все добре перемішати.
Зварити і очистити перепелині яйця. Форми для кексів наполовину наповнити підготовленим фаршем. Зверху викласти перепелине яйце. Накрити фаршем, що залишився, так, щоб яйце опинилося усередині і було повністю покрите фаршем.
Випікати в заздалегідь нагрітій до температури 180 духовці і запікати 30 – 40 хвилин . За 5 – 10 хвилин до готовності посипати кекси тертим сиром і посіченою зеленню.