Фаршировані заливні кальмари

Фаршировані заливні кальмари

Інгредієнти

500 г кальмарів
2 яйця
3 ст. ложки вершкового масла
2 зубки часнику
шматочок білого черствого хліба
сіль, перець
12 г желатину
1 склянка води
2 склянки бульйону

Приготування

Кальмари почистити, промити, обсушити. Приготувати фарш із білого хліба, спасерованої на маслі ріпчастої цибулі, здрібнених зварених круто яєць, розтертого із сіллю часнику. Посолити, поперчити, добре перемішати. Сумішшю наповнити тушки кальмарів і тушкувати до готовності. Готових кальмарів порізати на порції, викласти на блюдо й залити желе.

Приготування желе. Желатин розчинити, додати в бульйон, довести до кипіння, процідити. Щоб освітлити бульйон, можна ввести збитий яєчний білок, добре розмішати, довести до кипіння і знову процідити.

Охолоджену страву подавати на стіл.

Подобається допис? Поділіться з друзями: