Оселедець в томатному соку

Оселедець в томатному соку

Інгредієнти

1 кг мороженого оселедця
1 склянка томатного соку
1/2 склянки олії
1/3 склянки оцту
1 ст. ложка солі
1 ч. ложка цукру
1 ч. ложка гіркого перцю
4 цибулини
лавровий лист – 2 шт.

Приготування

Оселедець розморозити, обробити на порційні шматочки філе. Порізати цибулю кільцями.

Приготувати маринад – томатний сік, олію, оцет, цукор, сіль, перець, лаврове листя – все змішати і закип’ятити.

Виложити в каструлю пошарово оселедець з цибулею, залити маринадом (не киплячою, нехай трохи охолоне). Коли охолоне прибрати в холодильник на 1 добу.

Подобається допис? Поділіться з друзями: