Рибні кульки

Рибні кульки

Інгредієнти

350 г філе риби
250 г сиру
50 г білого хліба
1 посічена цибулина
1/3 склянки пшеничного борошна
2 ст. ложки олії
30 г вершкового масла
1/2 ч. ложки ароматичних спецій
сіль за смаком

Приготування

Підготовлену рибу промити і розібрати на філе без шкіри. Нарізати шматочками і пропустити через м’ясорубку 2 рази. У рибну масу додати замочений у воді білий хліб без скоринок, цибулю, приправи, сіль і з’єднати рибний фарш із протертим сиром. Отриману масу добре перемішати, розділити на шматочки розміром з волоський горіх і сформувати кульки.

Рибні кульки обваляти в борошні, покласти в змащену жиром сковороду, збризнути розтопленим вершковим маслом і запекти в нагрітій до 180— 200 °С духовці до золотавого кольору.

Велике блюдо з апетитними золотавими кульками прикрасити половинками перепелиних яєць і вирізаними з моркви й огірка кружечками.

Подобається допис? Поділіться з друзями: