Зміст
Інгредієнти
350 г філе риби 250 г сиру 50 г білого хліба 1 посічена цибулина 1/3 склянки пшеничного борошна 2 ст. ложки олії 30 г вершкового масла 1/2 ч. ложки ароматичних спецій сіль за смаком
Приготування
Підготовлену рибу промити і розібрати на філе без шкіри. Нарізати шматочками і пропустити через м’ясорубку 2 рази. У рибну масу додати замочений у воді білий хліб без скоринок, цибулю, приправи, сіль і з’єднати рибний фарш із протертим сиром. Отриману масу добре перемішати, розділити на шматочки розміром з волоський горіх і сформувати кульки.
Рибні кульки обваляти в борошні, покласти в змащену жиром сковороду, збризнути розтопленим вершковим маслом і запекти в нагрітій до 180— 200 °С духовці до золотавого кольору.
Велике блюдо з апетитними золотавими кульками прикрасити половинками перепелиних яєць і вирізаними з моркви й огірка кружечками.