Зміст
Інгредієнти
філе риби – 1 кг. масло вершкове – 3 ст. ложки зелень петрушки або кропу – 1 пучок яйця – 2 шт. сухарі панірувальні – 1 склянка олія – 2 – 3 ст. ложки лимон – 1/3 шт. хліб – 4 -5 шматочків сіль – на смак
Приготування
Рибне філе нарізати шматочками й відбити. На кожен шматочок покласти вершкове масло, дрібну нарізану зелень петрушки, посолити і згорнути, надавши форму котлети. Кожну котлету вмочити в злегка збиті яйця, запанірувати в сухарях і обсмажити на олії.
Подавати котлети на скибочках підсмаженого на вершковому маслі хліба. Оздобити страву зеленню петрушки або кропу та скибочками лимона. На гарнір можна подати смажену картоплю, свіжі помідори.