Фарширований буряк з оселедцем, чорносливом і горіхами.
Всім відомо, що поєднання вареного буряка і оселедця – це дуже смачно, взяти наприклад, всіма улюблений салат «оселедець під шубою». У цьому рецепті буряк фаршируємо оселедцем, чорносливом і горіхами і в результаті отримуємо не менш смачну і оригінальну закуску.
Зміст
Інгредієнти
5 штук вареного круглого буряка, невеликого розміру філе з 1 оселедця штук 8-10 чорносливу жменя очищених волоських горіхів 2-3 невеликі часточки часнику майонез
Приготування
Варений остиглий буряк очищаємо від шкірки і акуратно вирізаємо середину. Намагаємося залишати стінки буряка як можна тонше, але не прорізаючи їх наскрізь. Це зручно робити за допомогою маленького ножа і чайної ложечки. Дно буряка трохи зрізуємо, для стійкості.
Для начинки: дрібно нарізаємо те, що залишилося від буряка, нарізаємо кубиками філе оселедця, чорнослив, подрібнюємо горіхи і часник. Все змішуємо і заправляємо майонезом.
Підготовлений буряк змащуємо всередині майонезом, наповнюємо начинкою, ставимо на тарілку, прикрашаємо зеленню і майонезом.
Нехай наша закуска постоїть пів години, просочиться.