Копчена скумбрія в домашніх умовах

Копчена скумбрія в домашніх умовах

Інгредієнти

скумбрія – 1 шт.
сіль морська – 2 ст. ложки
вода – 0,5 л
чай – 2-3 пакетика
лавровий лист – 5-6 листочків
духмяний перець
цибуля червона – 1 шт.
зелень
олія оливкова

Приготування

Заваримо міцний чай і додамо в нього лавровий лист, сіль і запашний перець. Дамо настоятися і охолонути до кімнатної температури.

Як тільки маринад охолов занурюємо в нього попередньо очищену і порізану скумбрію.

Залишаємо маринуватися скумбрію в розсолі на добу в прохолодному місці.

Потім дістаємо і бачимо який чудовий колір приймає наша рибка, майже як копчена.

Цей рецепт домашньої скумбрії сподобається навіть самим вимогливим гурманам, так як він готується швидко.

Подобається допис? Поділіться з друзями: