Зміст
Інгредієнти
скумбрія – 1 шт. сіль морська – 2 ст. ложки вода – 0,5 л чай – 2-3 пакетика лавровий лист – 5-6 листочків духмяний перець цибуля червона – 1 шт. зелень олія оливкова
Приготування
Заваримо міцний чай і додамо в нього лавровий лист, сіль і запашний перець. Дамо настоятися і охолонути до кімнатної температури.
Як тільки маринад охолов занурюємо в нього попередньо очищену і порізану скумбрію.
Залишаємо маринуватися скумбрію в розсолі на добу в прохолодному місці.
Потім дістаємо і бачимо який чудовий колір приймає наша рибка, майже як копчена.
Цей рецепт домашньої скумбрії сподобається навіть самим вимогливим гурманам, так як він готується швидко.