Зміст
Інгредієнти
цукіні – 2 шт. огірок – 1 шт. домашній сир – 100 г часник – 2-3 зубчики листя салату – 2-3 ст. ложки креветки варені – 300 г сік – 1 лимона зелень – 1 ст. ложка олія перець сіль
Приготування
Цукіні наріжте уздовж тонкими пластинами. Обсмажте на олії 2-3 хвилини з кожного боку, посоліть. Креветки очистіть, посипте сіллю і перцем, збризніть соком лимона. Залиште на 10-15 хвилин, потім обсмажте на олії протягом 3-5 хвилин.
Салат помийте, обсушіть, дуже дрібно нарвіть руками. Огірок наріжте дрібними кубиками. Домашній сир з’єднайте з пропущеним через прес часником, огірком і салатом, добре перемішайте. На кінець пластини цукіні покладіть трохи начинки і креветку, акуратно загорніть рулетиком. Подібним чином сформуйте інші рулети.