Зміст
Інгредієнти
4 тушки тілапії (або іншої білої риби, наприклад, тріски, пікші і т.д.) 2 яйця 4 картоплини 2 ст. л . борошна + борошно для обвалювання соняшникова олія сіль
Приготування
Картоплю тремо на крупній тертці. Віджимаємо руками, щоб пішла зайва волога.
Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.
Тушки тілапії обвалюють з двох сторін у борошні.
З двох сторін притискаємо до риби картопляну масу. Акуратно кладемо рибу на сковорідку з розігрітою олією. Смажимо на середньому вогні.
Коли з одного боку скоринка підрум’яниться, перевертаємо на інший. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.