Час приготування – 35 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
тісто листкове – 100 г сир вершковий – 100 г гірчиця – 1 ч. ложка корінь хрону – 1 ст. ложка зелень за смаком перець чорний мелений за смаком
Приготування
Тісто розкачайте в пласт товщиною 3 мм, розріжте 2-4 смужки розміром 6 х 3 см. Викладіть смужки на змочений водою лист, наколіть виделкою або ножем і випікайте до золотистого кольору.
Сьомгу наріжте тонкими скибочками. Сир збийте з гірчицею, меленим перцем і хроном в однорідну масу.
На 1 або 2 смужки випеченого тіста з допомогою корнетика викладіть половину сирної маси, потім – частину скибочок риби, накрийте смужками тіста. Зверху оформіть сирною масою, що залишилася, і скибочками риби. Оформіть зеленню.